Dragoş Galbur a dat foc la drapelul românesc?

25 septembrie 2009
Am râs cu poftă de această glumă,dar s-a ivit să fie pe bune şi Dragoş chiar este învinuit.Aş vrea să spun că este absurd,dar ar fi foarte puţin spus.Acest tînar care pe 31 august de ziua Limbei Române a fost şi a depus flori la Ştefan,la monumentul Ion şi Doina Aldea Teodorovici,a mers la cimitirul Armenesc şi a depus flori la Ghorghe Ghimpu şi Grigore Vieru este acuzat că în aceeaşi zi a dat foc la drapelul Românesc.Ce pot să relatez eu la acest capitol,în primul rînd în acea seară de la orele 23:00 pînă la 02:00 am discutat cu el pe net, el era de pe mobil dar oricum. Fizic - era imposibil să o facă!Dar mai ales moral!!!Cum mama dracului persoana care strigă în gura mare că-i român şi promovează romanismul poate face una ca asta?Sunt foarte grave şi absurde acuzările date!!!Cu toţii ştim cine a ars în realitate tricolorul şi a scris plîngerea pe Dragoş dar nu avem dovezi. Române!!!Fii tare,suntem cu tine!!!BPR!

P.S Moarte ţie Па(ра)ша!!!!!!!!!

9 comentarii:

Marin spunea...

Nu-l stiu personal!!!!!
Dar e de intzeles ca e nevinovat baiatul!!!

Anonim spunea...

BPR!!!!!!!!!
Suntem cu tine!!!!!!

Andrei Cebotari spunea...

Sigur mama drakului ca e nevinovat!!!!!

Dragoș Galbur spunea...

Multumesc mult pentru sustinere fratilor !!!

BPR si busta !!!

Anonim spunea...

Multa bafta Galbur,macar ca nu chiar te iubesc:D!!!!

Elena Song spunea...

Nevinovat si cu asta basta...

Daniel Moscalenco spunea...

Dragos, noi suntem cu tine!

Mariana spunea...

Ce antiteza reusita au facut cei care se ocupa de cazul lui Dragos... ba il invinovatesc ca a luptat pe 7 aprilie pentru devastarea comunismului si a strigat "Traiasca, traiasca, traiasca si-n floreasca, Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca" ... si acuma... paradoxal, a ars tricolorul... Se contrazic singuri pe ei...
Curaj, Dragos!

Anonim spunea...

BPR Desigur ca nu e vinovat mereu lam sustinut si-l voi sustine in pofida faptului ca nu ne cunoastem dar este un adevarat patriot al Romaniei....succes!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: