Па(ра)ша Григорчук în epoca de piatră

24 septembrie 2009
Nu pot să-l las în pace pe acest ins, destul de haios şi coşuros. Cam de la o vreme a devenit prea mare star dumnealui, mai întâi manifestându-se prin campaniile electorale şi apoi cu istoria arderii tricolorului de la spitalul nr. 4, istorie în care sunt implicat şi eu. Conflictul dintre Pavel Grigorciuc şi Ion Bargan la fel i-a făcut primului, hai să spunem aşa - publicitate. După ce Pavel a fost citat la procuratura Râşcani, acolo unde sunt şi eu citat pentru arderea tricolorului, dumnealui a cam dispărut din vizorul oamenilor din lumea reală. Deci, virtual mai respiră pe aşa numitul blog al său, prăpădit ca şi dânsul, mai bagă şi acolo info ca şi cum e urmărit de liberali care vor să-l bată şi chiar să-l omoare)) of, nu ştiu cine şi-ar dori să-şi murdărească mâinile cu puroiul din coşurile sale, roşii şi mereu strălucitoare.
M-am amuzat recent citind pe sluhoff.net, precum Paşulea se ascunde de liberali în peştera "Siurpriznaia", habar n-am pe unde-i dar sună interesant. Apoi chiar persoana în cauză bagă nişte video pe live-jurnalul său puturos. Tare am râs, tare tare nu şagă, stau un grup de nespălaţi, cică comsomoliştii de la Ciocana, cei care desigur au incendiat tricolorul, stau deci într-o bortă 4x4 şi cântă nişte balade sovietice despre paşoliţi şi nu ştiu ce pe-acolo. Ei şi desigur în frunte stă Megastarul Paşa cu o cârpă roşie în mijloc cu un bou şi cică vrea ăsta să stea pe instituţiile de stat din Moldova, cică eu ca patriot îmi doresc, care patriot zabălosule, când nu poţi lega două cuvinte în limba română, sau măcar în pseudo-moldoveneasca voastră. Haide fraţilor să vi-l arăt tuturor pe acest piroman-patriot-comunisto-jido-fascist, să-l ştiţi la faţă şi să-i pupaţi mâna când l-aţi prinde noaptea prin nişte zahalustii întunecate.

8 comentarii:

Silviu spunea...

mare artist mai e si comunistul asta, trebuieste pedepsit numaidecit, ca cam pluteste dinsul.

Vasile EFROS spunea...

asda

Vasile EFROS spunea...

frumos viseaza acest mascarici cu boala acneica....vezi dle, acel spalator cu un cap de bou, prost ca dansu, sa fie steagul RM. Trezea acneicule, in Basarabia nu mai incap asa dihori....

Dragoș Galbur spunea...

din cite am invatat io la genetica, tipajul face-ului lui grigorchuk se aseamana cu cel al purtatorilor sindromului Down.

Anonim spunea...

lepra nu va ajunge nicaieri cu aberatiile sale......

Anonim spunea...

Iata animala:
http://i32.tinypic.com/2yo935w.jpg
http://i27.tinypic.com/2yocyae.jpg

Il stiu de pe forum.md... ii mare tampit, retardat si dement. Ii din Cahul.

Pasha, iti urez multa muie si moarte!

Elena Song spunea...

Ars....si numik mai mult...

staver_viorel spunea...

pe asa "patriot" la-s da prin teasc!:)

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: