S-a făcut foarte puţin pentru Grigore Vieru

18 ianuarie 2010
Prim-ministrul Vlad Filat a depus astăzi flori la mormântul regretatului poet, Grigore Vieru, de la Cimitirul central din capitală.
Prim-ministrul Vlad Filat a menţionat că a venit la mormântul lui Grigore Vieru pentru a aduce un omagiu marelui nostru poet. Vlad Filat a spus că Grigore Vieru este un exemplu pentru toţi cum trebuie să ne iubim mama şi ţara.
„Este o mare pierdere, care ne obligă la foarte multe lucruri. Trebuie să recunoaştem că, până în prezent, s-a făcut foarte puţin pentru Grigore Vieru, având în vedere cât de mult a făcut el pentru noi”, a accentuat Prim-ministrul.

Premierul a comunicat că urmează să fie elaborat un plan de acţiuni în vederea valorificării operei şi înveşnicirii memoriei lui Grigore Vieru.

Grigore Vieru, considerat cel mai mare poet contemporan din Republica Moldova, a decedat la 18 ianuarie 2009, în urma unui grav accident rutier. La 14 februarie, anul curent, Grigore Vieru ar fi împlinit 75 de ani.
jurnal.md

3 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Atunci hai domle Filat pe treaba, ridicati in toata tara monumente Maestrului, cui trebuie lenin si nu stiu mai cine, noi il avem pe Vieru

Dragoș Galbur spunea...

astept cu nerabdare inaugurarea bustului poetului

Marish spunea...

:D:D:D: In ziua ceea Filat s-a dus cu presa dupa el :D:D:D
Stiu ca la Serviciul de Presa a Parlamentului sunau ziaristii sa intrebe daca Presedintele Interimar a depus flori si daca dispun de foto sau video pentru a posta pe site-uri, Presedintele Parlamentului a depus flori impreuna cu tinerii liberali fara a anunta presa :) In ceruri unde se odihneste Grigore Vieru nu este Cablu Sun Tv :D ...ma rog...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: