O basarabeancă în top la „Dansez pentru tine”

21 martie 2010
Moldoveanca Liuba Saviţchi, participantă la concursul românesc "Dansez pentru tine", a ieşit pe primul loc în prima ediţie a concursului. Aceasta face echipă cu designerul român, Cătălin Botezatu.
Perechea a fost în fruntea tuturor participanţilor emisiunii şi a luat şi o notă de 10 pentru prestaţie, notează mediafax.ro. Dacă la quickstep au fost apreciaţi pentru eleganţa lor, la stompul pe care l-au dansat alături de coregrafa lor, Căprioara, şi de soţul acesteia, Cici, de la Sistem, Botezatu şi Liuba au fost apreciaţi pentru expresivitate şi convingerea cu care au interpretat un dans considerat de juriu complex.

Liuba Saviţchi are 25 de ani şi locuieşte în oraşul Chişinău. Părinţii ei au divorţat când Liuba avea doar câteva luni, iar mama i-a crescut pe cei doi copii singură. Aceasta a decis să participe la emisiunea "Dansez pentru tine" pentru a-i putea oferi fiicei şi mamei sale un viitor asigurat şi fără griji.

1 comentarii:

Livia spunea...

Am urmarit emisiunea,intr-adevar au fost bravo.Si cealalta pereche unde participa un basarabean a intrat in TOP 3 la prima editie din sezon.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: