Pericolul neocomunismului în Basarabia

25 iulie 2011
Comunismul revine în Basarabia prin altă ușă decât acum câteva decenii. De această dată el își întinde tentaculele prin intermediul așa-numitei “societății civile”, finanțate de diverși sponsori străini, în tentativa de a torpila tot ce înseamnă valorile naționale morale și tradiționale. Punctul final este cunoscut: distrugerea mecanismului social de autoapărare, distrugerea oricărei posibilități de revigorare morală a societății, transformarea unui popor în calitatea sa de unitate organică într-un aglomerat de indivizi atomizați și ușor manipulabili, în mijlocul căruia reprezentanții societății civile să joace rolul Partidului Comunist de altă dată – instanța morală supremă, care să stabilească criteriul “răului” și “binelui”.

Legalizarea drogurilor, pedofiliei, pederastiei, prostituției, libertinajului sexual, pornografiei; propagarea ateismului militant, a egalitarismului, feminismului, a relativismului cultural și moral – toate acestea servesc doar ca mecanism de inginerie socială a unor rețele de organizații neomarxiste din întreaga lume. Drept conținut ideologic al acestor brigăzi de atac servesc ideile așa-numitei "Școli de la Frankfurt", care a pus bazele neomarxismului, cunoscut în occident mai mult în calitate de "corectitudine politică".

La noi aceste instrumente trebuie și ele descoperite și prezentate opiniei publice: Institutul de Politici Publice (IPP), Gender-Doc, Amnesty International, CREDO, Societatea pentru Planificarea Familiei, Fundația Soros, CNTM, “Hyde Park” etc.

Printre persoanele care promovează agresiv această agendă în spațiul public trebuie să evidențiem: Oleg Brega, Arcadie Barbăroșie, Sergiu Ostaf, Dionisie Cenușă, Antonița Fonari and Co – dacă va fi nevoie, lista poate fi continuată.

Care este diferența dintre vechii și noii comuniști? Primii erau și mai sunt adepți ai "hard power", în timp ce noul val de comuniști sunt adepți ai "soft power" - reducerea și marginalizarea celor care gândsc altfel pe căi pașnice, în special prin război informațional și presiuni asupra guvernului.

Mai jos a se vedea o înregistrare de la o masă rotundă în cadrul căreia „se discută” despre reflectarea în mass-media a subiectelor religioase, precum și însăși prezenței religiei în spațiul public. Orice persoană care are tangență cu Biserica se poate convinge de “cultura generală” de care dau dovadă înfocații opozanți ai creștinismului. A se vedea cum sunt ignorate și călcate în picioare drepturile elementare la conștiința religioasă, la libera exprimare, la educație și elementarele norme morale și bunul simț omenesc. Acesta e abia începutul - în cazul în care acești indivizi nu vor primi plata cuvenită, consecințele pentru societatea noastră vor fi dezastruoase.

Să nu uităm că toate dictaturile sângeroase au început cu lozinci umaniste și cu doborârea crucilor de pe biserici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: