Daniel Funeriu: echivalarea diplomelor sa se facă online

23 august 2011


Prezent la Scoala de Vara “Comunităţi româneşti şi identitate europeană” desfasurata, în oraşul Sulina, judeţul Tulcea, Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, a declarat ca Romania are un numar record de burse pentru tinerii din Republica Moldova.

“Am suplimentat la 5.000 numarul burselor pentru Republica Moldova. Vrem sa intarim invatarea limbii romane in tarile in care avem comunitati” a declarat Daniel Funeriu in cadrul conferintei cu studentii din diaspora.

Referitor la data publicarii rezultatelor admiterii pentru studentii Basarabeni, Daniel Funeriu a declarat: “initial, numarul de burse era de 2.800. Am facut o suplimentare cu 2.200 de locuri dupa rectificarea bugetara si numarul s-a modificat pe ultima suta de metri“. Ministrul a asigurat studentii din Republica Moldova ca pana la sfarsitul lunii vor avea rezultatele admiterii.

Intrebat de problema echivalarii diplomelor, ministrul Daniel Funeriu a declarat: “Dorinta mea: echivalarea diplomelor sa se faca online“.

In exclusivitate pentru OnlineStudent.ro, Ministrul Daniel Funeriu a declarat ca joi se va deplasa joi in Republica Moldova pentru a semna un acord important pe educatie.

Ministrul a fost primit cu aplauze de peste 200 de participanţi tineri si studenti din Australia, Egipt, Grecia, Italia, Republica Moldova, Siria, Statele Unite ale Americii şi Ucraina, care sunt prezenti la Sulina in urma concursului de clipuri video şi aplicaţii multimedia “De ce iubesc România”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: